Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Een unieke trouwlocatie in Heemskerk

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een écht unieke (open) trouwlocatie in Heemskerk (met overnachting)? Hotel & Chateau Marquette is een authentiek, sfeervol kasteel, gevestigd in Heemskerk. Wij lenen onze locatie voor het organiseren van diverse soorten bijeenkomsten: van vergaderingen en jubilea tot complete bruiloften. Op onze (open) trouwlocatie in Heemskerk kunt u uw complete trouwdag (met overnachting) plannen: van de ceremonie tot aan het feest en het verblijf van de gasten. Wilt u een deel van de trouwdag op het landgoed doorbrengen? Ook dit is mogelijk.

Een trouwlocatie in Heemskerk voor de mooiste dag van uw leven

Al vele koppels besloten te trouwen in ons kasteel in Heemskerk. In al de jaren waarin wij bruidsparen hebben mogen verwelkomen, hebben we veel bijzondere momenten meegemaakt. Iedere bruiloft is uniek en juist dát maakt ons werk zo speciaal. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van professionele en betrouwbare partners, die u kunnen helpen om de trouwdag tot de mooiste dag van uw leven te maken.

Ceremonie

Hotel & Chateau Marquette is een officiële (open) trouwlocatie van de gemeente Heemskerk. Wij beschikken over diverse zalen in verschillende formaten, waardoor we de ruimte altijd goed kunnen laten aansluiten bij de grootte van uw gezelschap. Omdat de zalen allemaal verschillend zijn aangekleed, heeft iedere zaal een unieke, eigen sfeer. Als het mooi weer is, kunt u er ook voor kiezen om buiten trouwen op het landgoed. In onze kasteeltuin staat namelijk een prachtig prieel waar het huwelijk voltrokken kan worden. Heeft u interesse in het trouwen in de tuin van ons kasteel in Heemskerk? Dan bespreken we vooraf met u wat de plannen zijn, mocht het weer niet mee zitten.

Receptie

Uw gasten worden ontvangen op het chateau of in de tuin, waarna u gezamenlijk het glas heft op het pas voltrokken huwelijk. Na het aansnijden van de bruidstaart kunt u de felicitaties in ontvangst nemen.

Diner

Wilt u aan een lange tafel dineren, gaat uw voorkeur naar een bezetting op meerdere tafels of wenst u een uitgebreid buffet? Wanneer u besluit te gaan trouwen in ons kasteel in Heemskerk, proberen wij iedere wens voor u te vervullen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een uitgebreid menu voorstellen met de specialiteiten van onze chefs of bereiden we uw favoriete gerechten. Hoe dan ook, zullen u en uw gasten een smaakvolle avond beleven in ons sfeervolle restaurant.

Feest

Een bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een spetterend feest. Hoe dit feest eruit komt te zien, is natuurlijk aan u. Samen met u bekijken we welke zalen het meest geschikt zijn, met de grootte van uw gezelschap in het achterhoofd. U kunt ervoor kiezen om het feest plaats te laten vinden in één of twee ruimtes, of u kunt het gehele chateau gebruiken en in iedere ruimte een andere sfeer neerzetten. Een huwelijksfeest combineren we nooit met andere feesten op dezelfde avond. Door de vrije ligging van het chateau hoeft u bovendien geen rekening te houden met het aantal decibel van de band of de DJ. In de kelder vindt u tevens een sfeervolle bar, waar u na het feest in een klein gezelschap een allerlaatste drankje kunt drinken.

Hotelkamers op het landgoed

Zoekt u een trouwlocatie waar u een trouwerij kunt organiseren met overnachting? Op het landgoed bevindt zich het hotel, waar u (en uw gezelschap) na een onvergetelijke dag heerlijk kunt ontspannen in een luxe suite of in één van de hotelkamers met uitzicht op het bos. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het landgoed en biedt ruimte aan 130 gasten. Dit maakt Hotel & Chateau Marquette de perfecte trouwlocatie voor het organiseren van een groots feest met overnachting.

Realiseer uw droomdag!

Wanneer u een unieke (open) trouwlocatie in Heemskerk zoekt en de droom heeft om te trouwen in een kasteel, biedt Hotel & Chateau Marquette met uitstek de perfecte locatie voor het organiseren van uw trouwerij. Misschien heeft u al een goed beeld van uw perfecte trouwdag of bent u nog op zoek naar inspiratie? Kom gerust bij lang, dan bekijken we samen de mogelijkheden. We horen graag waar u over droomt, zodat wij uw ideale bruiloft kunnen realiseren. Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of heeft u nog andere vragen? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar +31(0)251-257025, stuur een e-mail naar info@hotel-marquette.com of vul het contactformulier in.

Contact

E: events@hotel-marquette.com
T: +31(0) 251 25 70 10

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...