Beste evenementenlocatie

Kom exclusief vergaderen op een bijzondere locatie

Heeft u interesse in het huren van een stijlvolle vergaderruimte op een unieke vergaderlocatie in Heemskerk, Noord-Holland, waar u exclusief kunt vergaderen? Ontdek de diverse arrangementen of ga in gesprek met één van onze medewerkers, die u voorziet van een voorstel op maat. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden of wilt u simpelweg eerst kennis met ons (en het bedrijf) maken? Dan neemt u vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(0)251-257025, een e-mail te sturen naar info@hotel-marquette.com of het contactformulier in te vullen. Wanneer komt u vergaderen in ons kasteel?

Benieuwd hoe het chateau er van binnen uitziet?

BEKIJK DE DIGITALE RONDLEIDING


Bloemenzaal (90m2)

Een lichte en authentieke zaal gelegen aan de voorzijde van het chateau. De zaal staat in verbinding met de Balzaal en de Gevers-kamer. Een zeer geschikte zaal voor bijeenkomsten met break-outs, een besloten diner óf een afsluitende borrel.

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden


Gevers-kamer (35m2)

De Gevers-kamer wordt ook wel de Japans–Chinese kamer genoemd, naar de bijzondere schilderijen, die Jonkheer Gevers in de periode 1889 - 1925 tijdens zijn reizen heeft meegenomen. De kamer is verbonden met Bloemenzaal, Balzaal en Rendorp-kamer en daardoor heel erg geschikt voor eventuele break-out sessies.

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden


Rendorp-kamer (35m2)

De Rendorp-kamer is vernoemd naar één van de vroegere bewoners van het kasteel. Dankzij de antieke spiegels en vooral de unieke 18e eeuwse muurschilderingen (Andries van der Groen) is het één van de speciale kamers van Chateau Marquette. De zaal is zeer geschikt voor vergadering of “private dining” tot 12 personen aan één ronde tafel, maar kan ook gebruikt worden als break-out ruimte.

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden


Spiegelzaal (153m2)

De Spiegelzaal is de grootste zaal in het chateau. De vele spiegels geven de zaal haar naam, maar ook het uitzicht is oogverblindend. Er is een dubbele deur naar de naastgelegen Heemskerkzaal en de royale overloop, met comfortabele zitjes.

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden


Balzaal (60m2)

De Balzaal ademt grandeur, maar ook intimiteit, dankzij warme kleuren, de kroonluchter, schilderijen, spiegels en haard uit de 18e eeuw. Een prachtige plek voor een ontvangst, chique diner, of toost. De Balzaal heeft openslaande deuren naar het terras achter het chateau waardoor (deels) buiten vergaderen ook tot de mogelijkheden hoort op het Chateau.

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden


Heemskerkzaal (82m2)

De Heemskerkzaal is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor een besloten diner of receptie. De zaal beschikt over veel natuurlijk daglicht en biedt prachtig uitzicht op het landgoed en bos achter het chateau.

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden


Amsterdamse-kamer (20m2)

Deze intieme, maar charmante kamer met uitzicht op het rondeel; de kasteeltuin en het terras is geschikt voor een intiem diner of een discrete bespreking. De kamer kan ook gebruikt worden als break-out.

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden


Rentmeester-kamer (16m2)

Gelegen naast de Amsterdamse kamer. Wederom met uitzicht op het rondeel en natuurlijk daglicht.

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden


Kelderbar

De ideale ruimte voor een (afsluitende) borrel, receptie óf ontvangstruimte Het is mogelijk om deze ruimte exclusief te reserveren.

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden


Rondeel / kasteeltuin

Ooit was het Rondeel ommuurd met daaromheen een slotgracht van wel 34 meter breed. In het midden stond een enorme verdedigingstoren. Tegenwoordig is dit de kasteeltuin en bij mooi weer is er van alles mogelijk. Een gezellige barbecue, teambuildingsactiviteiten óf een borrel!

Meer informatie | Bespreek de mogelijkheden

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

© 2023