Beste evenementenlocatie

Teambuilding

Even de gedachten verzetten in een andere omgeving tussen het vergaderen door.
Chateau Marquette is uitermate geschikt voor het combineren van “business en pleasure”. In samenwerking met onze partner Unique Surprises  zijn er diverse activiteiten mogelijk, zowel op ons landgoed als in de omgeving.

Onderstaand een aantal van de activiteiten uitgelicht. Stuk voor stuk bijzondere belevenissen die op verschillende momenten kunnen worden ingezet. Behalve deze activiteiten is het ook mogelijk om een activiteit op maat samen te stellen geheel naar uw wensen en doelstellingen.


Roofvogelworkshop

Roofvogels spreken tot de verbeelding. Met hun arrogantie confronteren zij ons met de meedogenloosheid van de natuur. Brute oerkracht en ingetogen elegantie gaan hier hand in hand.

Wilt u al heel lang een keer met roofvogels vliegen? Dan is dit de kans. We bereiden u voor op de omgang met deze majestueuze vogels en vertellen over de valkerij. De natuurlijke omgeving en het werken met de valken en uilen zorgt gegarandeerd voor een fascinerende dag.

Vanaf €950,00 exclusief btw.


Katapult bouwen

Met deze uitdagende teambuilding activiteit gaan jullie even terug in de tijd. De katapult komt uit de middeleeuwen en diende toen als wapen. Nu is het aan jullie om een zo goed en stevig mogelijke katapult te bouwen.

Wanneer de katapult af is schiet ieder team met een bal. Het team dat het verst schiet, heeft gewonnen.

Vanaf €35,00 per persoon exclusief btw.


Comedy

Met een stand-up comedian bent u zeker van iets luchtigs tussen het vergaderen door. Inspiratie haalt deze stand-up comedian uit zijn ervaringen als privéchauffeur, koerier, vastgoedverhuurder en tourmanager. Hij fietste dwars door Engeland opzoek naar open mics.
Sinds 2017 is hij Stand-up comedian geworden om zijn belevingen en beschouwingen te delen met een breder publiek. Zijn favoriete onderwerpen zijn: inclusiviteit, eenheid en duurzaamheid.

Een gezellige sfeer, een gevoel van verbinding, een hoop vermaak en een flinke dosis zelfspot is gegarandeerd.

Vanaf €450,00 exclusief btw en geluidsversterking


Archery Tag

Bij een indrukwekkend Chateau denken we natuurlijk ook aan boogschutters. Archery Tag is een competitief spel, waar iedereen aan mee kan doen. Het is een mix van trefbal, boogschieten en paintball. Het spel kan pijnloos gespeeld worden door de speciale foam-tops op de pijlen. De teams worden gevormd door de kleur van het masker, die ook voor een goeie bescherming zorgt.

Actie en spanning zijn gegarandeerd bij deze activiteit, waarbij ook obstakels op het terrein worden geplaatst. In teams gaan jullie de strijd aan om de overwinning van Marquette.

Vanaf €35,00 per persoon exclusief btw. 


Spiegelen met honden

Bij spiegelen met honden wordt het gedrag van de hond gebruikt om u bewust te maken van uw eigen gedrag. Door naar de hond te kijken als spiegel, wordt onbewust gedrag bewust gemaakt. Honden reageren vanuit hun instinct heel natuurlijk op het gedrag of de manier van zijn van mensen.
Dit gebeurt allemaal op een hele veilige en respectvolle manier die heel leuk kan zijn en soms heel lachwekkend. Het kan ook confronterend zijn, doordat de honden het laten zien zoals het is.

Vanaf €450,00 exclusief btw.


Magie

Laat u verwonderen door een illusionist van wereldformaat. Samen met zijn partner zal hij jullie meenemen in de wereld van de magie. Hij leerde zijn vak als magiër in India en doet zijn trucks nu al meer dan dertien jaar over de hele wereld.

Heel direct en van heel dichtbij worden de kunsten getoond. Je gelooft je ogen niet!

Vanaf €1.350,00 exclusief 9% btw en inclusief reiskosten.


Singer-Songwriter

Even bijkomen bij een knisperend houtvuur met heerlijke muziek. Met een heerlijk drankje in de hand luisteren en misschien wel meezingen met een Singer-Songwriter. Deze Singer-Songwriter is geboren in Friesland en dit is ook de rode draad van haar muzikale leven. Haar liedjes verbinden en geven iets mee. Het dagelijkse bestaan wordt even vergeten door middel van tekst en zang met een filosofisch randje. Inspiratie haalt ze uit haar dagelijks leven, wandelend door het bos, uit haar moestuin en de wereld om haar heen.

Het is een warme, luchtige break met een grote glimlach.

Vanaf €950,00 excl. Btw en geluidsversterking.


Inner Strength

De Inner Strength workshop is bijna niet in woorden te beschrijven. De workshop staat in het teken van verbinden met jezelf en met elkaar. Dit gebeurt met bijzondere oefeningen, zoals met je ogen dicht tegelijk rennen en verbonden ademen. De trainer doet dit zowel voor particulieren als voor bedrijven, zoals Microsoft. Hij is één van de beste van Nederland in zijn vak.

Deze activiteit zal in ieder geval veel indruk maken.

Vanaf €650,00 exclusief btw.


Body Percussion

In deze workshop leren jullie op een energieke en speelse manier ritmes te maken met het lichaam. De trainer treedt al vanaf zijn negende op over de hele wereld. De workshop heeft een verbindend karakter en zorgt voor een grote hoeveelheid positieve energie. Het maken van ritmes stimuleert het creatieve vermogen om nieuwe dingen te kunnen bedenken en creëren.

Het resultaat van deze Body Percussion workshop is dat jullie de dag vervolgen met een grote glimlach en bruisend van energie.

Vanaf €600,00 exclusief btw. 


Gospel in the Air

Tijdens de pauze lekker genieten van een spetterend optreden van een gospelkoor in blackgospeltoga. Jullie worden meegesleept in de opzwepende, energieke en ritmische klanken waar blackgospelmuziek om bekend staat. Deze van oorsprong Afrikaans-Amerikaanse muziek wordt gezongen vanuit de tenen, raakt in het gevoel en heeft een hoog entertainment gehalte.

Het koor wordt live begeleid door een geweldige pianist. Kippenvel gegarandeerd!

Vanaf €2.400,00 exclusief btw en inclusief reiskosten.


Comedy op maat

Hebben jullie zin om keihard te lachen? Deze muzikale wrap-up staat garant voor een flinke portie energie en plezier. Van tevoren verdiept de artiest zich in jullie programma en is aanwezig tijdens jullie bijeenkomst. Ze vat jullie bijeenkomst op een legendarische manier samen. De tekst wordt op originele muziek gezet met een hoog meezinggehalte. Een komisch, scherp en relativerend moment. Deze comedy is zowel inhoudelijk als luchtig, waardoor de gasten neuriënd en bevlogen de dag vervolgen.

Vanaf €1.485,00 exclusief btw en inclusief uitgebreide voorbereiding en reiskosten.


Dames van het compliment

De dames in een feestelijk tenue geven jullie een oprecht en persoonlijk compliment. Op een handgeschreven briefje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste van een persoon omschreven. Soms ontroerend, soms grappig, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend. De mensen fleuren echt op van dit kleine momentje, wat gegarandeerd zorgt voor een glimlach.

Vanaf €790,00 exclusief btw en inclusief voorbereiding en reiskosten. 


Virtual Reality

Met een schuin oog kijk je naar de aflopende teller bovenop de bom. Je hebt nog maar luttele seconden, het lot van je team is in jouw handen. Met trillende vingers pak je het witte draadje met de tang. Zou het de juiste zijn. Er is geen tijd meer, je knipt.... Gejuich klinkt je in de oren. Het is gelukt! Je doet je helm af en staat weer in Marquette.

Onder hoogspanning leren jullie samenwerken bij het demonteren van een bom of vliegen in een ruimteschip. Meer ontspannen? Van een bokscompetitie tot boogschieten waar jouw team het dorp moet verdedigen. Door Virtual Reality voelt het alsof je er echt staat. Na de overwinning kijken jullie elkaar blij in de ogen. Dit is teamwork!

Virtual Reality is mogelijk vanaf € 850,00 exclusief btw. 

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© 2023 Relaxed Hospitality Group