Château Marquette, een oase van rust

Meer informatie...

Je trouwdag is een belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij

Meer informatie...

Genieten op het chateau

Meer informatie...

Een prachtig landgoed in een groene omgeving

Meer informatie...

Zaken doen op een unieke locatie

Meer informatie...

Comfortabel overnachten in Hotel Marquette

Meer informatie...

Ontspannen in onze luxe kamers

Meer informatie...

Een bijzondere rouwlocatie in Heemskerk

Voor het organiseren van een herdenkingsdienst of een bijzondere rouwlocatie, kunt u terecht bij Hotel & Chateau Marquette in Heemskerk. Een uitvaart, of condoleance, is een belangrijke en bijzondere gebeurtenis en hét moment om afscheid te nemen van een overleden partner, familielid, vriend of kennis. Wij helpen u graag met het organiseren van een memorabele herdenkingsdienst, welke volledig wordt afgestemd op de wensen van de nabestaanden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Herdenk een overleden dierbare op een bijzondere rouwlocatie in Heemskerk

Besluit u een herdenkingsdienst te organiseren op ons landgoed, dan ontvangt u een persoonlijke begeleiding. Tijdens de voorbereidingen van de uitvaart heeft u contact met één van onze reserveringsmedewerkers. Samen gaat u op zoek naar een passende setting en de meest geschikte ruimte. Ook bespreekt u zaken als de muziek en de culinaire invulling. Onze medewerkers doen hun uiterste best om een speciale herdenkingsdienst te realiseren op onze bijzondere rouwlocatie in Heemskerk, die compleet naar de wens is van zowel de nabestaanden als de uitvaartbegeleider. Heeft u al ideeën voor in de invulling van de uitvaart? Ontdek onze arrangementen of kies voor een voorstel op maat.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij als bijzondere rouwlocatie in Heemskerk voor u kunnen betekenen? Download de brochure of neem contact met ons op. Bel naar +31(0)251-257025, stuur een e-mail naar info@hotel-marquette.com of vul het contactformulier in. Dan zorgen we er samen met u voor dat alle nabestaanden op een waardige en memorabele manier afscheid kunnen nemen van de overledene. 

 

Contact

E: events@hotel-marquette.com
T: +31 (0) 251 - 25 70 10    

 

Hotel & Chateau Marquette | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group
Loading...